Connect in het kort

Connect is een samenwerking tussen CSG Prins Maurits, de RGO, het Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Goeree-Overflakkee (SWV PVO) en de gemeente Goeree-Overflakkee. Connect is een afdeling voor gespecialiseerd onderwijs voor die specifieke groep leerlingen waarbij de basis- en extra ondersteuning van de VO-school niet toereikend zijn om tegemoet te komen aan de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften. Connect biedt plaats aan leerlingen van alle niveaus en leerjaren.

Vaste stream
Connect bestaat uit twee richtingen: de vaste en de flexibele stream. De vaste stream is voor leerlingen die langere tijd gebaat zijn bij extra structuur en begeleiding in kleinere groepen. Deze stream is te vergelijken met het voortgezet speciaal onderwijs (VSO).

Flexibele stream
De flexibele stream is voor leerlingen die tijdelijk en voor een periode van maximaal twee jaar gebruik maken van deze afdeling. Het doel is terugkeer naar CSG Prins Maurits of de RGO. De flexibele stream wordt ondergebracht in een orthopedagogisch didactisch centrum (OPDC) en valt onder de bestuurlijke verantwoordelijkheid van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs. Het hoofddoel van beide ‘streams’ is het behalen van een diploma.

Over de functie Coördinator Onderwijsondersteuning

Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs is op zoek naar een coördinator onderwijsondersteuning (COO). De taken van de coördinator onderwijsondersteuning worden uitgevoerd voor zowel de vaste stream als de flexibele stream. Het gaat om een vacature van 0,4-0,6 fte. De COO komt in dienst van SWV Passend Voortgezet Onderwijs en werkt onder andere intensief samen met de teamleider van Connect.

Sollicitatie SWV

Sollicitatieformulier Passend Onderwijs
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.
      Upload uw sollicitatie en CV
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.