Connect in het kort

Connect is een gespecialiseerde afdeling binnen het regulier onderwijs. Binnen deze afdeling is een ‘flexibele stream’ ingericht. Connect is een samenwerking tussen CSG Prins Maurits, de RGO, het Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Goeree-Overflakkee en de gemeente Goeree-Overflakkee. Binnen Connect is het voor deze specifieke groep leerlingen mogelijk om op het eiland ’thuis nabij’ onderwijs te (blijven) volgen. 

Connect is voor die specifieke groep leerlingen waarbij de basis- en extra ondersteuning van de VO-school niet toereikend is om tegemoet te komen aan de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften. Het biedt plaats aan leerlingen van alle niveaus en leerjaren. Binnen de ‘flexibele stream’ gaat het om leerlingen die tijdelijk gebaat zijn bij extra structuur en begeleiding in kleine groepen. Er is een goede samenwerking met de gemeente om de extra hulp die nodig kan zijn zo veel mogelijk te organiseren binnen Connect. Op deze manier wordt geprobeerd het programma zo te maken dat het aansluit bij wat de leerling nodig heeft, zodat het (weer) lukt om op een goede manier tot leren te komen en toe te werken naar een passende uitstroom. Het hoofddoel is het behalen van het diploma. Als dat niet haalbaar blijkt, wordt er gezocht naar een passende vervolgopleiding of werk.

Geïnteresseerd?

Patrick de Dreu, teamleider van Connect, vertelt je graag meer over de vacature. Hij is te bereiken op 06-531 70 634.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan per e-mail of door gebruik te maken van onderstaande button. Richt je brief met curriculum vitae voor 24 november a.s. aan Mariëtte Weststrate, HR-adviseur, op het adres: wesm@rgomiddelharnis.nl.

Sollicitatie SWV Connect

Sollicitatieformulier Connect (flexibele stream)

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.
      Upload uw sollicitatie en CV
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.