23 mei 2023
Het huidige OntwikkelPerspectiefPlan (OPP) van Parnassys is beschikbaar tot de zomervakantie. Daarvoor in de plaats is een nieuw OPP ontwikkeld door Parnassys. Dit is in eerste instantie ontstaan doordat het huidige OPP niet geschikt was voor het S(B)O. Het OPP dat het gespecialiseerd onderwijs gebruikt is veel uitgebreider en daarnaast wilden ze gebruik blijven maken van het doelgroepenmodel. Daarom is het landelijke expertise team aan de slag gegaan met al deze wensen. Inmiddels is het nieuwe OPP ontwikkeld en zo laagdrempelig mogelijk gemaakt dat het ook voor reguliere scholen een aantrekkelijk instrument is geworden. Deze software wordt door Parnassys aangeboden als betaalde module. 

Scholen moeten de keuze maken of ze gebruik gaan maken van deze module of dat ze het OPP gaan opstellen door notities aan elkaar te rijgen tot één document. 

De werkgroep DVA, de werkgroep OPP en een aantal IB’ers krijgen in juni vanuit de Gouwe Academie inhoudelijk uitleg. Het doel is om daarna een besluit te nemen welke vorm het meest passend is bij de kwaliteit die we met elkaar beogen. Alle IB’ers die graag willen aansluiten bij dit overleg worden uitgenodigd om zich aan te melden. Aanmelden kan door gebruik te maken van het onderstaande formulier.  

Aanmelding inhoudelijk overleg over het nieuwe OPP

JA, ik maak graag gebruik van de uitleg over het nieuwe OPP (PO). Stuur mij de uitnodiging op het moment dat de datum voor dit overleg bekend is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Naam(Vereist)