Nieuw personeel, nieuwe functies

Bij het Samenwerkingsverband vonden de afgelopen tijd een aantal wijzigingen binnen het personeel plaats. Aan het einde van het schooljaar namen we, vanwege hun pensioengerechtigde leeftijd, afscheid van Marjolein Moeliker, BPO bij kernteam Oost (PO) en Kees Meeuwisse, specialist Cluster 3. In de plaats van Marjolein is Lydia Terlouw ons team komen versterken. Lydia is sinds april in dienst. Zij was niet overal een onbekend gezicht, omdat zij tot haar in diensttreding bij het samenwerkingsverband IB’er was op de KoZa-groep.
Paulien Middelkoop is de nieuwe specialist Cluster 3. Paulien was coördinator onderwijsondersteuning bij Connect en heeft intern de overstap gemaakt naar deze functie.

Terug van verlof
Arina van den Doel is na de zomervakantie weer teruggekomen van haar zwangerschapsverlof. Zij is beleidsmedewerker onderwijs en nu ook teamleider van de kernteams en het expertiseteam van het Samenwerkingsverband.

Wereldreis
Binnen kernteam West vindt er tijdelijk ook een wijziging plaats. Marije Praet (orthopedagoog) gaat vanaf de herfstvakantie voor een half jaar op wereldreis. Tijdens haar afwezigheid neemt Fiënna Diepenhorst en Jennifer Speksnijder haar taken waar op “West”. Fiënna zal gedurende de reis van Marije ook de dyslexieonderzoeken voor haar rekening nemen.

Op onze website vindt u een totaaloverzicht van ons team met hun taken en functies.