Het doel van de nieuwe inrichting is om een rustige werk- en leeromgeving te bieden voor leerlingen. Bij het ontwerp en de uitvoering is gekozen voor kleurenpallet dat rustig en warm is, maar ook inspirerend. Daarnaast is ook de akoestiek in de ruimte sterk verbeterd en zijn er verschillende prikkelregulerende werk- en leerplekken voor de leerlingen. Denk hierbij aan een huiselijke zithoek, een hoge werktafel met fietsen en krukken, concentratieplekken en ook stilte werkplekken. 

De Trajectgroep ‘nieuwe stijl’ is nu een aantal maanden in gebruik en de leerlingen en medewerkers zijn erg enthousiast over de nieuwe inrichting. 

 Lopende projecten 

De Projectgroep Inrichting heeft de afgelopen maanden samen met medewerkers van o.a. SBO De Wegwijzer, SBO Het Kompas, ZLM De Ark, KoZa en Pro per school de wensen en behoeften geïnventariseerd waaraan prikkelregulerende werk- en leerplekken kunnen bijdragen. Deze wensen en behoeften zijn vertaald naar diverse inrichtingsconcepten die in de komende maanden worden gerealiseerd en opgeleverd.