Na het officiële gedeelte deden de leerlingen mee aan een speurtocht en lieten op die manier de andere aanwezigen de verschillende lokalen van Connect zien. Uiteraard was er ook gezorgd voor een heerlijk stukje taart om deze bijzondere gelegenheid te vieren. 

Inmiddels is het tweede jaar Connect alweer een paar weken onderweg. Er is een nieuwe klas bijgekomen, wat betekent dat er nu vier groepen zijn. Er zijn twee klassen met vmbo-leerlingen en twee klassen voor leerlingen die werken op mavo, havo en vwo-niveau. In de laatst genoemde klassen wordt gewerkt met een nieuwe methode: IVIO. Voor iedere leerling kopen we de vakken in die nodig zijn, zodat we nog meer maatwerk kunnen leveren. 

In de vmbo-klassen hebben de leerlingen ook een aantal praktijkuren. In de onderbouw volgen zij lessen van verschillende sectoren om zo een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. De leerlingen gaan hiervoor zoveel mogelijk naar externe locaties. Leerlingen die in jaar 3 zitten hebben al een keuze gemaakt voor één sector en volgen op de Beroepscampus de theorie- en praktijkopdrachten die horen bij dat profiel. 

De komst van een extra klas betekende ook uitbreiding van het team. Er zijn nu in totaal 19 medewerkers verbonden aan het team van Connect. Het team bestaat uit docenten, onderwijsondersteuners, coördinatoren onderwijsondersteuning, zorgcoaches en leerlingbegeleiders.